دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تماس های مکرر ترامپ با رئیس‌جمهور چین درباره انتخابات آمریکا

مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید در مصاحبه‌ با رادیو ملی آمریکا مدعی شد، دونالد ترامپ مکرر با همتای چینی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حرف می‌زده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید که پیشتر مدعی شد رئیس‌جمهور آمریکا از چین برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ کمک خواسته بود، باز هم به دونالد ترامپ درباره چین اتهام زد.

 

جان بولتون که انتشار کتاب خاطراتش از ۱۷ ماه حضور به عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید جنجال‌های زیادی ایجاد کرده است، در روزهای اخیر با انجام مصاحبه‌های مختلف ضمن دفاع از کتابش به اظهارنظر علیه دونالد ترامپ دست زده است.

 

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در فاصله ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ تا ۱۹ شهریور ۱۳۹۸ در یک مصاحبه تازه از گفت‌و‌گوهای «مکرر» رئیس‌جمهور آمریکا با «شی جین پینگ» همتای چینی خود درباره انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ خبر داد.

 

بولتون به «رادیو ملی آمریکا» (ان‌پی‌آر) گفت: «من مدام به این فکر می‌کردم که این نوع صحبت با رهبران مستبد جهان، تاثیر خوبی روی خود دونالد ترامپ یا ریاست جمهوری او یا ایالات متحده نمی‌گذاشت.

 

 

به ادعای بولتون، در یکی از گفت‌و‌گوهایی که ترامپ با شی داشت، رئیس‌جمهور چین خطاب به همتای آمریکایی خود درباره اینکه ترامپ نمی‌تواند برای سومین دور در منصب ریاست جمهوری بماند ابراز تاسف کرد.

 

مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید ادعا کرد که او در زمان انجام این صحبت در اتاق گفت‌و‌گوی روسای جمهور آمریکا و چین حضور داشت.

 

به گفته بولتون، رئیس‌جمهور آمریکا در جواب به ابراز تاسف همتای چینی خود درباره عدم امکان حضور او در منصب ریاست جمهوری آمریکا برای سومین دور متوالی به گفت: «بله (همینطور است نمی‌توانم نامزد شوم)».

 

اظهارات این مقام ارزش سابق دولت ترامپ در شرایطی مطرح شده که به رغم فشارهای دولت آمریکا برای عدم انتشار کتاب او با عنوان «اتاقی که در آن اتفاق افتاد»، به دنبال حکم دادگاهی در این کشور انتشار و فروش این کتاب آغاز شد.

 

بولتون در بخش‌هایی از این کتاب مدعی شده که رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با رئیس‌جمهور چین از او برای پیروزی مجدد در انتخابات آمریکا درخواست کمک کرده بود.

 

ترامپ اما ادعای بولتون را رد کرد و گفت: «آنچه گفته‌ام این است که نه فقط با رئیس‌جمهور شی بلکه با همه معامله می‌کنیم. دوره نمی‌گردم و بگویم "اوه" به من در انتخابات کمک کنید»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار